Thursday, April 14, 2011

Tidur tak LENA, mandi TAK sempat tapi MAKAN tak TERkawal

Ya Allah lama aku tinggalkan blog ni tanpa ape2 pesanan..Rindu bayangannya...Dikala bulan 
mula mengambang...Aku kau tinggalkan...wakakaka
Ape aku mencarut ni...Ni gara2 banyak wat projek la ni..Isyhhhh2..." Projek sana Projek sini Projek QMT.."...
ni LA DIA bendenye wat aku tak lena tido, mandi tak sempat tapi makaaaaannn berselera sungguh..
Hehe...Alhamdulillah bersyukur akhirnye TAK DE dah projek2 ni..Sekarang ni kena FOKUS pada FINAL EXAM je...Rutin harian selepas hari ni 
>> solat,makan,baca buku pastu tido..pastu bangun tido wat bende yang sama sampai la tarikh keramat 30 april ni...Tak sabo dah ni nak balik hometown...GILER RINDU.....pASTU dah kat umah nanti GILER RINDU...RINDU nak blaja smula..
Kalau ade rezki dapat sambung smula ALHAMDULILLAH...Kalau takde rezki kawen aje la...tapi nak kawen ngn sape?? Haaaaa...ni la masalahnye...hahahahahah...Papepon tunggu habis final dulu wahai samsuhada...
k la...cukup la mukaddimah ni.Nex time continue lagi dengan cerita2 n berita2 yg PANAS...
[PANAS KE????]...
Haahahahaha...

6 comments:

faiz said...

dah last sem ke...final year projek ye..

cekodok jagung said...

hehehe..a'ah..penat sungguh sem ni tapi takpe la..redha je demi kejayaan kn...

fyna said...

gud luck.....

jom singgah n follow belog fyna.
http://inibelogfyna.blogspot.com/

cekodok jagung said...

fyna>> dah singgah n follow pon..

Miecyber said...

Selamat berblogging yo....

Ikan Patin Temerloh

Anonymous said...

akak grah

insyallah.. semua penat lelah ni akn brakhir dgn kejayaan..amiin...
good luck 4 u my sis..:)