Thursday, March 31, 2011

GERAM!!!!!!

Dah bape hari aku berdiam diri...ni namanye PROTES!!!....Tertekan ngn keadaan sekeliling...
Balik bilik je aku tengok cadar aku tak tegang..Memang pantang kalau cadar aku tak tegang...Aku tak kesah kalau nak landing atas katil aku tapi makesure tegangkan balik...pastu bilik berbau seharum longkang plus bilik berhabuk...sakit lubang idung aku..kalau rajin sapu takpe nikang aku gak yg sapu..perghhh...
memang terbaik la....Serius aku BARAN...Ni first time aku BARAN sebegini...
Selama ni aku sabar je...So, jangan sampai aku berbunyi sudah kalau aku berbunyi habis...Ni pun aku dah berbunyi tapi nasib baik kat sini je..Tolong la faham ye..Jaga sikit kebersihan dan keharuman bilik kita...
kalau kita tak jaga sape yg nk jaga...Mak cik cleaner ke???? Memang tak dapat la kan...Ha...kalau bilik still lagi tak memuaskan aku memang CABUT la sem ni...merempat kat bilik orang lain..hidup la korang dalam bilik yg sangat harum nih...GERAM!!!!....

>>YA ALLAH TENANGKAN HATIKU...BERILAH PETUNJUK PADA HAMBAMU INI...JAUHKANLAH DAKU DARI PERASAAN MARAH DAN SEDIH...AMIN...
P/S: MAAF KALAU KATA2 YG AKU LONTARKAN MEMBUATKAN MANA2 HATI AKAN TERLUKA..MAAF SANGAT..SESUNGGUHNYA SAMSUHADA PON MANUSIA BIASA YG TAK TERLEPAS DARI BUAT SALAH N SILAP...

6 comments:

faiz said...

ni kenapa geram sgt ni...bwk bersabar..

Noor Adibah Binti A.Latif said...

assalamualaikum.. akak..;((
Ya Allah.. sebab nie yek.. ibah mintak maaf. ibah x tahu yang akak GERAM sgt pasal nie..
patot lah akak diam.. ibah janji.. pasnie ibah kemas bilik .. sapu bilik.. n lagi satu.. ibah x pasan yg ibah tido kat katil akak.. tak tegang kan cadar katil...
Ibah nak mintak maaf banyak2..
;( kat akak.. dari ujung rambut sampai ujung kaki..


p/s: kalau ibah buat silap.. akak tegur je ibah.. ibah terima.. sebab ibah da anggap akak macam akak ibah.. ibah jujur nie.. akak tegur je ibah.. MAARAAH JE IBAH.. KALAU IBAH SALAH.. :)
salam rindu ibah buat akak.. ibah rindu akak Sam yg periang... gelak2 dengan akak.. ni akak diam jee..

suharzi said...

yg tua kita hormati, yg muda kita sayangi...!!!
yg buruk jd kn sempadan yg elok kita amalkn...!!!
sepakat membawa berkat...!!!
ringan same dijinjing...berat sama dipukul...!!!
harap semua yg duk dlm bilik akak sam tu renung2 kn dan selamat beramal...!!!

Anonymous said...

haa.. ptut la hr tu bad mood je dia eakk.. rupa nye ade tragedidlm bilik,huhuhu... hurmm..

cekodok jagung said...

sape anonymous ni??? isyh2..cm ne leh tahu ni...ni hal bilik tidur..wakakaka..sekarang sume ok!!!

Anonymous said...

aii... mst la tau..coz ade cctv kt bilik tu..huhuhuhu..

a.k.a g_rah