Sunday, March 6, 2011

kan dah kene MARAH..

Astaghfirullahal a'zim.
Ermmm...sian giler la kat sorang mamat ni...ha kaco aku lagi dah tak pasal2 kena maki..
ermm..malang nasib dia hari ni..Sape soh misskol aku lagi..Kalau nak call, call aje la tak payah la nak memisskol...SERABUT..dah la nfon aku tu ade hantu.. Aduyai...pandai pon payah tak pandai pon payah..Kalau takde kredit cakap 
je la.ermmm..tak faham aku..Kan dah kena sound  ngan aku..Kurang iman aku hari ni..Astaghfirrullahal a'zim...To mamat tu aku nak mintak maaf banyak2 ek kalau terasa tadi..Sesungguhnya tahap kesabaran aku hari ni amat tipis...(0-0 ek...)hehehehehe...

4 comments:

Noor Adibah Binti A.Latif said...

hehe.. ibah tau sape MAMAT tuh!! hehehe...
akak.. ibah rindu akak.. ibah xpat balik hari isnin tau.. ibah balik ari selasa.. dapat MC. hehe.. ;)

faiz said...

heheh..dulu time matrik dulu rmai gak main2 misscall kat saye..buat xtau jela..

cik cekodok jagung said...

hahaha...nak cakap yg faiz ni ramai admire la ye...ok2..sy faham..hehehe..

Anonymous said...

akak grah

aiii...cm knal je mamat ni...
haaa..kn dh kna marah.. tu la..