Monday, March 7, 2011

pECAH KEPALA perah otak

PROF.Madya SHUKRI saya kena hafal ke sume ni???
Makkkk...banyaknye...!! [muke terkejut]..Ermmm..ni belum masuk anak beranak dia lagi..
kalau masuk moh sedozen lebih..Isyhh2...cair otak nak hafal sume ni..
Bercinta cek 2 hari ni dok hafal METHOD2 ni...Apo leh buat TERPAKSA..Sabo je la..
papepon GUD LUCK la pada sesape yg struggle dok hafal formula ni...
Hari sok MUNTAHKAN kat paper habis-habisan kasi terkujut PM SHUKRI...hahaha...
k la udah la dulu ye..cek cekodok mintak undur diri sat naaaa....

10 comments:

Noor Adibah Binti A.Latif said...

peh.. ape ke benda nie kak??
xpaham satu haram! haha.. akak kena hapal benda alah nie ek>?

faiz said...

hahah...biasala matematik...tapi calculation antara bende favourite saye...sebab tu kena buat byk latihan..bukan menghafal..

cik cekodok jagung said...

ibah kena faham gak...hehehe.tak haram taw bende ni..HALAL TAWU TAK..HEHEH..

cik cekodok jagung said...

EN FAIZ blaja jugak??? ermmm...dah boleh aja ni..

faiz said...

dulu amik engineering..tapi dh lupe..hehe..lame sgt ditinggalkan..

Mr. K said...

hahaha perbykkan wat latihan, sume ni kang mesti ley igt punye,

cik cekodok jagung said...

hahaha...memang byk pon latihan..hari2 ade je kejenye..ermm.. sabo je la...

Mr. K said...

hehe xpe, sabar je.. insyallah exam t msti boley wat, gud luck k

cik cekodok jagung said...

tenkiu ye Mr.k..

Anonymous said...

akak grah

bnyk latihan bnyk bnda la yg kite dpt..