Friday, March 4, 2011

BIRTHDAY oh BIRTHDAY...

ASSALAMUALAIKUM...

Dah 2 hari berlalu tapi masih terasa..Masih terngiang2 di telinga..dan..semsetinya masih berbekas
di hati yg akan menjadi memory sampai bila2...2 mac 2011 tinggal kenangan dan sempat ke nak  bertemu
dengan 2 mac 2012?? wallahua'lam..hanya Allah yg tahu..Walau ape pun masa yg ade jangan di bazirkan
dan kena guna sebaik2nya.

Spesyel dedication untuk mak ayah n adik beradik yg ingat besday akak Da..Terima ksih banyak2 doakan kesejahteraan akak Da..

Dan tak lupe untuk kawan2 yg ingat 2 mac..Terima kasih banyak2 sebab susah payah beli kek siap ade lilin lagi tu utk sambut besday aku...


...Ingatkan korang tak ingat tapi jangkaan aku meleset 120%..Aku dah happy korang tak ingat besday aku..pergh..tengok2 lepas isyak je korang terjah bilik aku n reramai buat koir dopan bilik aku..Terharu aku sampai tak tahu nk cakap ape...Aku just boleh cakap THANK YOU99x kat korang...

Tikah,Fain,Along,Ijan.Pikah,Ani.Nad,Rya,Ira,Yana
korang memang yang TERBAIK..Walaupun saat ni aku selalu jauhkan diri dari korang tapi percaya
korang tetap yg TERBAIK yg pernah aku jumpe..Semoga persahabatn kite sume kekal sampai bebila..
Insyaallah...Once again THANK YOU MY DEAR FRIENDS....

8 comments:

mrs.cokelat said...

hehehe...welcome. :)

faiz said...

epy besday...besday saye bln ni gak:)

cik cekodok jagung said...

tq faiz..heheh..bape hari bulan??

Noor Adibah Binti A.Latif said...

selamat hari jadi akak.. ibah syang akak.. sgt2.. jaga diri tau..
ibah harap akak sihat sentiasa dipanjangkan umur.. insyaAllah..

cik cekodok jagung said...

tq my dear sister..akak sayang ibah jugak..mmmuahhh...heheh..

Noor Adibah Binti A.Latif said...

aloh. malu nye. xmo cakap kat sini. ahah.. nak cekodok jagung!

cik cekodok jagung said...

NYAMPAH...eeeuuu...hahaha..

suharzi said...

hahahaha....gelak sembunyi "(o o)"
(U)